У РФ пояснили, чому Україна стала найбільшою поразкою Путіна

Господар Кремля в Україні робив ставку на російське і російськомовне населення, яке в підсумку залишилося вірним українській державі, пояснив Андрій Піонтковський.

Україна стала фундаментальною поразкою Путіна. Ілюстрація:www.amur.info

Україна виявилася "фундаментальною поразкою" президента Росії Володимира Путіна, яке може становити загрозу міцності його влади. Про це розповів російський вчений, публіцист і політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України з посиланням на online.ua.

"Це не військово-політична поразка, а метафізична. Путінське уявлення про Україну, його концепція "русского мира", згадайте відому кримську промову, яка була копією гітлерівської судетської промови, де він явно проголошував плани розчленування України, створення "Новоросії" з 10- 12 областями. Це все провалилося", - сказав Піонтковський.

За словами вченого, Путін в Україні робив ставку на російське і російськомовне населення, яке в підсумку залишилося вірним українській державі.

"Щоб прикрити український провал, Путін поліз на Близький Схід, де примножив славу військового злочинця. І останній провал - ставка на Трампа", - резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...