У соцмережах влаштували флешмоб на підтримку української музики

У соціальній мережі Facebook 8 листопада організували флешмоб на підтримку українських музикантів, користувачі поширюють улюблені українські пісні.

Вікторія Сюмар

Я ніколи такого не робила, але сьогодні хочу оголосити флеш-моб. Тут в ФБ. На вашу улюблену українську пісню. Бо саме сьогодні починає діяти наш закон, і від сьогодні кожна четверта пісня в радіоефірі має бути українською.

Нам казали, що їх стільки нема, що вони гіршої якості і тд… Але цим флешмобом ми покаже всім - українська пісня є, українська культура є, і це значить, що Україна буде. Попри всі труднощі. Бо мова і культура - це основа. Фейсбук дозволив відмітити лише сотню людей, яких я прошу показати всім свої улюблені українські пісні.


Але я сподіваюся, що до цього флешмобу прєднається і Президент Петро Порошенко, і перша Леді, яка завжди підтримує такі проекти, і Арсеній Яценюк, і Олександр Турчинов, і Володимир Гройсман, і Олег Ляшко, і Юлія Тимошенко і Оксана Сироїд і багато іншіх... Бо українська культура - це те, що об"єднує нас всіх... І, повірте, українці хочуть знати, що ви слухаєте і що відкликає відклик у ваших Душах...

Я обожнюю українські пісні, я на них виросла, моя Сонєчка з двох місяців вперто ігнорувала класику і засинала чомусь лише під “Дикі танці” Руслани:).

Але сьогодні моє серце плаче від іншого твору. Він - крик моєї душі. І цією піснею - піснею болю мого народу і моєї землі я хочу почати цей флешмоб. І прошу всіх, кого я тегнула в цьому пості долучитися - поставте те, що любите, попросіть зробити це своїх друзів. Давайте покажемо, яка в нас чудова музика і яка гарна українська мова в українській пісні. І наскільки наша пісня - про нас.

Дякую всіх причетних до того, що цей день став можливим і запрошую виконавців та радійників прийти в Верховну раду на 14.00 під купол в нижній зал для Погоджувальної ради, аби обговорити як далі розвивати українську культуру. Ми зможемо. Вірю. І чекаю пісень). Тут. В ФБ. Кожен на своїй сторінці - свою улюблену пісню. Підтримайте цей флешмоб і покажіть що укаїнська пісня - Є і Буде. #слухайукраїнське

МОЯ- ось ця. В ній головне для українців - людське життя і людська душа, вистраждана в війні. ПОвертайтесь, рідні!

P.S. Давайте зробимо так, що в нашій стрічці в ФБ хоча б сьогодні було якнайбільше нашої української музики


Volodymyr Viatrovych

Підтримую флеш-моб Вікторія Сюмар - одна з улюблених українських пісень. Тепер їх буде більше


Петро Порошенко

Приєднуюсь до флеш-мобу Вікторія Сюмар, яка ініціювала важливий законопроект на підтримку української пісні в радіоефірі.

Маємо зробити так, щоб української пісні було якнайбільше - на радіо, на телебаченні і, звичайно, в соціальних мережах також.

"Та нам з тобою своє робити,
Відкрити очі і далі йти!
І зуби сильно стиснувши, маму ніжно любити
Хто ж тоді, як не ми, брати?!"Моя пісня - "Веселі, брате, часи настали" від Океану Ельзи.


8 листопада набули чинності зміни до закону України «Про телебачення і радіомовлення», які встановлюють квоти на пісні українською мовою на радіо, а також українську мову ведення радіоефіру. Тепер частка пісень державною мовою має становити не менше ніж 25 відсотків.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...