У труні та в білих тапках: Березовець про перспективи повернення Януковича

Можливо Кремль даною заявою "вічно легітимного" намагався перевірити реакцію українського суспільства та силовиків.

Віктор Янукович. Фото:icps.com.ua"Комментировать желание Януковича вернуться в большую политику - это из области психиатрии, а не политологии." Про це пише політолог Тарас Березовець у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Есть ли у Януковича будущее, нет ли у Януковича будущего вам расскажут нарколог и психиатр. Тем не менее, я бы не сбрасывал со счетов, что старый негодяй забрасывает пробный шар на реакцию общества и силовиков.

Так вот, пусть не надеется. Его возвращение возможно, только если начнется со скамьи подсудимых. Ну а туда он сесть не может по определению. Живые свидетели Путину не нужны.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело