Україні потрібне третє переформатування влади, - політолог

Третя конфігурація повинна бути вибудувана навколо реформаторської групи. Добре було б, якби така група з'явилася вже тепер.

Ілюстрація:prportal.com.ua

"Первая конфигурация власти – постмайданная (2014-2016). В эту коалицию входили разные люди – по уровню профессионализма, мотивации, подходам." - пише у своєму Facebook політолог Олеся Яхно-Бєлковська, передають Патріоти України.

Вторая конфигурация власти – правительство и крупный капитал (с 16 февраля 2016).

Третья конфигурация должна быть выстроена вокруг реформаторской группы, если она появится. Не в следствие досрочных выборов, а уже сейчас. Эта группа/коалиция и должна наработать базовый пакет необходимых реформаторских законов, в том числе и новый закон о выборах в Верховную Раду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Як мало радянським людям треба для щастя": Росіянка влаштувала "жорстку помсту" танкам Abrams (відео)

субота, 4 травень 2024, 15:20

У Москві для росіян влаштували "свято трофеїв" перед сакральним 9 травня. Подивитися на західну техніку прийшли найпалкіші прихильники "русского мира", передають Патріоти України. Як повідомляє LUXTA, серед натовпу помітили невгамовну жінку, яка влашту...

Не залишилось нічого, крім обгорілих стін і назви: Речник "Легіону Свободи" розкрив, чому РФ вчепилася за Роботине

субота, 4 травень 2024, 15:10

На Запорізькому напрямку окупанти концентрують свої зусилля на тих ділянках, які мають для них, насамперед, політичне значення, зокрема, Роботине. Про це сказав речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України...