​Україні треба протриматися ще трохи: Незабаром оточення Путіна почне валити його режим - депутат Держдуми​

Російська еліта розуміє, що ще шість років тиску з боку США їхня країна не витримає, тому в майбутньому 2017 році вони зроблять все, щоб мирним шляхом врегулювати відносини з Заходом.

Про це в інтерв’ю журналу "Країна" сказав російський опозиціонер, депутат Держдуми Ілля Пономарьов, зазначають Патріоти України.

На його думку, серйозні зміни в Росії розпочнуться 2017 року, після виборів президента США.

"На чому зараз Путін тримає еліту? На розповідях про те, що Обама піде, новий президент США проведе перезавантаження і все повернеться "на круги своя". Це малоймовірно. А якщо Штати продовжать тиск – еліти жити в нинішніх умовах ще шість років (термін президентських повноважень в Росії) не захочуть", — зауважив депутат.

Якщо еліта в Росії почне шукати більш-менш мирний вихід із ситуації, цього буде достатньо, "щоб конструкція впала", переконаний Пономарьов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело