В 2006 році Надія Савченко стояла пліч-о-пліч з тими, кого зараз називають "українськими фашистами" і "бандерівцями", - Денис Казанський (відео)

Виявляється, зв'язок з Медведчуком у одіозного нардепа відслідковується вже більше 10 років.

Надія Савченко. 2006 рік. Скріншот.

Журналіст Денис Казанський звернув увагу на відеозапис сюжету харківського телеканалу з участю Надії Савченко. Запис датований 2006 роком. У той час теперішній нардеп брала участь у військово-патріотичних іграх, які були організовані в Харкові львівською організацією СВІМ (Система воєнізованих ігор молоді), передають Патріоти України.

При цьому журналіст зазначив дивину: "Як на місцевому телеканалі у Харкові міг з'явитися позитивний сюжет про типову ультраправу організацію?".

І тут же навів відповідь. "Засновником СВІМ є близький соратник Михайла Добкіна і його заступник в посаді мера Харкова Ігор Шурма. Свого часу він був також членом партії СДПУ(о) Віктора Медведчука, а в 2014 році пройшов у Верховну Раду за списком від Опозиційного блоку".

"Таким чином виходить цікава історія. Партія Медведчука і депутат від Оппоблока створюють у Львівській області українську націоналістичну організацію, яка регулярно влаштовує тренінги та вишколи для молоді. Одночасно ці ж політики з кожної праски кричать про загрозу українського фашизму і "кривавих бандерівців". При цьому в їх організації світиться Надія Савченко. Випадковість це? Велике питання", - зазначив Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...