У "каєківському полку" поповнення: Черговий діяч українського шоубізу "полюбив" прихильників "ЛДНР" (відео)

Учасник гурту 5’Nizza знявся у кліпі разом з прихильниками терористів псевдореспублік.

Андрій Запорожець. Фото: nkpiter.ru

Український музикант Андрій Запорожець (SunSay), учасник групи 5’Nizza, знявся в кліпі російського репера Басти разом з музикантами-прихильниками терористів “ДНР” та “ЛНР”, повідомляють Патріоти України з посиланням на Факти.

Кліп був опублікований на YouTube-каналі ТО Gazgolder. У зйомках кліпу взяли участь екс-лідер групи "Смислові галюцинації" Сергій Бобунець, учасник 5’Nizza Андрій Запорожець (SunSay), російський рокер Олександр Скляр, Діана Арбеніна та інші.

Зазначимо, що Бобунець раніше заспівав разом з російської виконавицею Чичериною хвалебну пісню про бойовиків “ДНР”. А Олександр Скляр заявляв про підтримку “ДНР” і “ЛНР”, в тому числі і концертами на окупованих територіях України.

Рокер також висловлювався на підтримку анексії Росією Криму. До слова, нещодавно українська співачка Ані Лорак виступила на концерті в Сиктивкарі (Росія).

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...