"В мире остаётся только одна ядерная страна-изгой, с её изгоем-диктатором - Россия с Путлером. Даже Ким его бросил" - Рабінович

На думку блогера, Путін абсолютно не розуміє, на відміну від північнокорейського диктатора, що йому по-доброму намагалися пояснити американці.

Путін. Фото:REUTERS

Успішні переговори лідера Північної Кореї Кім Чен Ина та президента Південної Кореї Мун Чже Іна свідчать про те, що Росія залишиться єдиною у світі ядерною країною-вигнанцем.Таку думку у своєму Facebook висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович. інформують Патріоти України.

"Сегодня Ким Чен Ын стал первым северокорейским диктатором, ступившим на землю Южной Кореи. А 31 марта – 1 апреля экс-руководитель ЦРУ и Государственный секретарь США (с 26 апреля 2018 года) Майк Помпео секретно встретился с Ким Чен Ыном прямо на территории КНДР.

Молодцы американцы: после их разговора с Кимом тот всё правильно понял. И теперь у путлера совсем нет друзей – даже Ким его бросил. И путлер совершенно не понимает, в отличие от Кима, что ему по-хорошему пытались объяснить американцы.

Так что в мире остаётся только одна ядерная страна-изгой, с её изгоем-диктатором – Россия с путлером. И это очень плохо. Для России прежде всего" - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....