В очікуванні ревізії Кремля: "Мінздох ДНР" Тимофєєв сам організував замах на себе", - Тимчук

"Замах" було ініційовано з метою уникнути відповідальності перед спецслужбами РФ за розтрату коштів, виділених Москвою на функціонування "1-го АК ДНР".

Олександр Тимофєєв. Фото:Кореспондент

З метою уникнути відповідальності перед спецслужбами РФ за розтрату виділених Кремлем коштів так званий "міністр доходів і зборів ДНР" Тимофєєв сам організував замах на себе. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат (НФ), керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"За нашими даними, "замах" було ініційовано самим Тимофєєвим у змові з посадовими особами "міноборони ДНР", з метою уникнути відповідальності перед спецслужбами РФ за розтрату коштів, виділених Кремлем на функціонування "1-го АК ДНР" (ревізія використання даних коштів з початку 2017 р запланована російською стороною на жовтень ц.р.)", - повідомив він.

За повідомленням РосЗМІ з посиланням на ресурси "ДНР", замах на Тимофєєва було скоєно о 8:30 на перетині проспекту Миру і вулиці Ульріха.

Тим часом, в прес-службі "міністерства" підтвердили, що був підірваний автомобіль "міністра": "Де було закладено вибуховий пристрій, ми не знаємо. З міністром щойно розмовляли, він живий-здоровий".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...