Вечірка вдалась: П'яній російській школярці друзі на грудях набили чоловічий статевий орган (фотофакт 12+)

Цікаво, що то за батьки, що виховали собі таких нащадків.

Фото: unews.top

Школярці на п'яній вечірці набили чоловічий статевий орган на грудях. Учасники гучної вечірки в Красноярську, де початківець тату-майстер набив чоловічий статевий орган на грудях 15-річної школярки, записали весь процес на відео з жахом передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Майже не розуміючу суть того, що відбувається від надмірної кількості випитого алкоголю, оголену дівчину утримують відразу кілька рук. З усіх боків лунають нецензурні коментарі молодих людей, навіть в стані сп'яніння «тверезо» оцінюють перспективи школярки.

- Мені шкода тебе, твого чоловіка. І хлопця у тебе, по-моєму, не буде. Ти будеш «чорна вдова»! - коментує учасник шабашу.

Перед дівчиною з машинкою для тату сидить молодий чоловік, якого пізніше ідентифікують як початківця майстра Романа. На грудях у дівчини чорним маркером зроблені контури чоловічого статевого органу. «Майстер» включає машинку і починає набивати тату.

Під час «заходу» в кадрі з'являється пляшка з алкоголем, який дівчині пропонують випити. Але школярка не проявляє до нього ніякої уваги, продовжуючи мовчки спостерігати за тим, що відбувається.

Фотографії з вульгарним тату виклали в соціальні мережі. Вони відразу принесли восьмикласниці сумнівну славу, хоча вона і стверджує, що через місяць нічого на грудях не залишиться. Вже понад тиждень школярка намагається змити орган зі своїх грудей, але, ймовірно, без фахівця це зробити не вийде.

Бажання допомогти вже висловила майстер справжнього салону татуювань. Школярці безкоштовно переб'ють тату або зведуть лазером.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...