Весілля, застілля та іноземні туристи: Як живе Межигір'я сьогодні (фото)

Після Революції гідності маєток перейшов у власність громадськості, а всі охочі змогли познайомитись із залишками "гнізда" Януковича.

Фото: birdinflight.com.У 2014 році Межигір'я з приватного маєтку президента України перетворилося в громадський парк, в якому може побувати кожен. Журналісти відвідали Межигір'я і подивилися, чим живе найрозкішніший «музей корупції» в Україні сьогодні, передають Патріоти України з посиланням на Bird in Flight. Далі - мовою оригіналу.

Межигорье — бывшая резиденция президента Украины Виктора Януковича в селе Новые Петровцы под Киевом. С 1935 по 2007 год Межигорье было государственной правительственной резиденцией, пока не оказалось приватизировано в пользу Виктора Януковича и компаний его доверенных лиц.

После того, как Янукович сбежал из Украины, резиденцию заняли отряды Самообороны Майдана. Тогда же стали проводить первые экскурсии по поместью. Впоследствии, был организован автобусный маршрут к резиденции от станции метро «Героев Днепра».

Вход в парк стал платным — 100 гривен в будни, 120 гривен в выходные.

На 140 гектарах национального парка расположены яхтенный причал, конный клуб, тир, авто- и велопарк, псарня, зоопарк с ламой и австралийскими эму, поля для гольфа и охотничьи угодья. В парке можно взять напрокат велосипед или электромобиль, поездить верхом, посетить кинологический центр, посмотреть коллекцию автомобилей.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...