​«"Весёлые ночи'' на Светлодарской дуге. С нами Бог и третья сила. Мы же на своей земле и Он это знает», - звістка​ з 54-ї бригади

«Гібридна війна» сама по собі дивна річ. Однак коли під час «перемир’я» такої війни відбуваються втаємничені бойові дії, це вже дивацтва другого рівня. Треба визнати, українці, як нація винахідлива, добре пристосувалась до нового порядку "гри" на передку.

Світлодарська дуга

Про ситуацію, що склалась в одному з найгарячіших епіцентрів російсько-українського фронту оповідає волонтер Юрій Мосягин у своєму блозі, повідомляють Патріоти України. Далі мовою оригіналу.

Пацаны из 54-й бригады рассказывают о сегодняшней ночи:

- Очень сильно увеличось количество обстрелов. Особенно если сравнивать их с началом и серединкой сентября, когда было объявлено перемирие. В принципе, оно как бы и сейчас есть)) Но..... По нам херячят из минометов и пушек. Были и САУ, но не по нашей позиции.

Сегодня ночью сепарня снова начала херячить из минометов 82-го и 120-го калибра. Хорошо суки прикладывались.

Но ты же знаешь, Бог нас любит и не даёт в обиду. Мы же на своей земле и Он это знает.

Появилась третья сила и хорошо наваляла сепарне в ответ. Хорошо дали. Не знаю откуда))), но ответка полетела точная и хорошая. Сепарня почти сразу заткнулась и обстрел прекратился))

У нас потерь нет.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...