Від цього — не відмитися: Суд над владною верхівкою РФ по МН-17 вже відбувся - Бєлковський

Світова громадська думка в цілому звинувачує у трагедії Росію. Яка багато в чому сприяла початку в 2014 році війни на Донбасі. Однією з великих жертв якої стали пасажири та екіпаж MH17, пояснив політолог.

Станіслав Бєлковський. Фото:citaty.info

Російський журналіст і публіцист Станіслав Бєлковський вважає малоймовірним трибунал над вищим керівництвом Росії щодо збитого Boeing рейсу MH17. У своїй статті в Собеседнике він пояснює, чому суд над РФ, по суті, вже відбувся, зазначають Патріоти України.

"Трибунал, якщо й з'явиться, буде створюватися не один рік. І навряд чи під судом опиниться вище керівництво РФ. Але суд, по суті, вже відбувся. Світова громадська думка в цілому звинувачує у трагедії Росію. Яка багато в чому сприяла початку в 2014 р. війни на Донбасі. Однією з великих жертв якої стали пасажири та екіпаж MH17. І від цього — не відмитися", - пояснює Експерт.

Журналіст звертає увагу, що Кремль не сильно намагається "відмитися": "Пєсков після оприлюднення доповіді МСГ виступив у дусі: ну, якщо нас прагнуть в чомусь звинуватити, то це дорога в нікуди. Не звинувачуйте нас, будь ласка, а то буде як вчора".

"Але як учора не буде. До початку 2014-го сприймали Росію як країну складну і з дивацтвами, але таку, яка здатна для переговорів. Після цього — вже ні. І це — прямо або побічно — поширюється на всіх громадян, а не тільки на велике начальство. Правильна ж тактика — "прищучити" реальних виконавців теракту для початку прямо тут, у нас, в РФ. Але Кремль на це навряд чи піде", - підкреслив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...