Війна може торкнутися кожного, - Тарас Березовець про трагедію у Княжичах

Політолог справедливо зазначає про те, що зараз, коли на руках у криміналітету виявляється все більше бойової зброї, самі по собі правоохоронні структури за визначенням не можуть впоратися з такими викликами.

На місці інциденту в селі Княжичах. Фото: Слово і Діло.

Трагедія із загибеллю п'яти поліцейських в Княжичах Київської області не має права стати приводом для брудних політичних розглядів. Про це пише політолог Тарас Березовець в Facebook, інформують Патріоти України.

"Трагедія в Княжичах показує, що війна рано чи пізно може торкнутися кожного, навіть за тисячу кілометрів від зони бойових дій. В умовах, коли на руках у криміналітету виявляється все більше бойової зброї, самі по собі правоохоронні структури за визначенням не можуть впоратися з такими викликами. У всіх країнах, які перемогли організовану злочинність, чи то США 1930-1950-х років або Італія 1990-х, поліція і спецслужби спиралися на підтримку суспільства. Тому що це проблема не окремо силових структур, а всіх громадян. на жаль, поки це усвідомлення не прийде, поліція буде залишатися тим самим одним воїном в полі ", - зазначив він.

За словами Березовця, загиблі поліцейські і співробітники Держохорони до кінця виконали борг і загинули "в результаті трагічної випадковості".

"Ця трагедія не має права стати приводом для брудних політичних розглядів. Що необхідно - так це незалежне розслідування. Вічна пам'ять офіцерам, які стоять на захисті країни", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...

Як ''...праля'' пробивається між люди

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:40

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...