Віра Савченко пояснила, що робила Надія Савченко на заході кума Путіна

Сестра нардепа попросила не шукати "сенсацій" там, де їх немає.

Віра Савченко. Фото: ИноСМИ.

Народний депутат Надія Савченко в 2006 році брала участь в заході, який влаштувала організація кума президента РФ Віктора Медведчука, в "добровільно-примусовому" порядку. Про це на своїй сторінці в Facebook написала її сестра Віра, передають Патріоти України.

"Стурбовані громадяни запитують мене про це. Відповідаю блогеру Казанському: Вам платять або ви безкоштовний ідіот? Там кампанію по дискредитації Савченко ще не згорнули? На новий рівень пішли?" - написала Віра Савченко.

Вона порадила почитати книгу сестри "Сильне ім'я Надія", де представлена "повна сповідь".

"Щодо цієї "сенсації" з 2006 року зі СВІМ (Система воєнізованіх ігор молоді. - Ред.). Пам'ятаю ті дні, хоча рік не пригадаю, можливо тут ви правду нарешті написали і то дійсно 2006. Часто приїжджала до Харкова до сестри, коли Надія вчилася в ХУПС (Харківський університет повітряних сил. - Ред.). Ми цікавилися життям один одного, у нас дружна сім'я, можливо вам таке знайоме? Це не є ознакою "агента Кремля"? Ні?", - додала сестра депутата.

"У ХУПС Надія вступила після служби в миротворчій місії в Іраку - це вам для довідки. Тобто, вона була вже солдатом з бойовим досвідом. Не мала права виїжджати за кордон 5 років і брати участь в політичних рухах. Військова таємниця. Так ось, в ті навчальні дні погнали весь поток курсантів взяти участь в змаганнях, військових начебто. Добровільно-примусово, як все в армії. Я мала право була на "розминці" і постріляти зі страйкбольної зброї (навіть потрапила пару раз в мішень). Але в іграх брали участь тільки курсанти. Тепер питання до вас, всі курсанти на потоці в ХУПС були агентами Медведчука? Або тільки Савченко? " - додала вона.

Сестра Савченко запитала, скільки ще будуть з пальця висмоктувати "таємні новини" про Надію.

"За вуха притягувати клеймо "Агент Кремля". Знаєте, "лови злодія!" найчастіше кричить сам паршивий, боягузливий, продажний злодій", - резюмувала вона.

Нагадаємо, блогер Денис Казанський розповів, що в 2006 році Надія Савченко брала участь у заходах ультраправої націоналістичної організації, які проводилися під патронатом Ігоря Шурми та Віктора Медведчука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардеп розповів, хто заблокував законопроєкт про ліквідацію Московської церкви

четвер, 2 травень 2024, 13:17

Прийняти закон про заборону Московської церкви в Україні (УПЦ МП) заважають не США, а інтриги парламентської монобільшості. Про це в коментарі «Главкому» повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який подавав альтернативний ур...

"Наші мужні бійці знищать два важливі об'єкти": Відома тарологиня заінтригувала передбаченням про Крим (відео)

четвер, 2 травень 2024, 13:06

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила знищення двох об'єктів у Криму. Вона наголосила, що чекати залишилось недовго. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. . Яна Пасинкова зазначила, що ...