Воротар-дірка: У Білоруському чемпіонаті голкіпер "зловив метелика" від свого візаві з команди суперника (відео)

​Голкіпер білоруського клубу "Крумкачи" Євген Костюкевич забив гол від воріт до воріт у матчі чемпіонату Білорусі проти "Вітебська".

На 55-й хвилині гри Костюкевич сильно вибив м'яч зі своєї штрафної і направив його в штрафну суперника. Голкіпер "Вітебська" Дмитро Гущенко був до цього не готовий - він вийшов далеко з воріт і в підсумку пропустив гол. М'яч перестрибнув перед воротарем, перелетів через нього і опинився в сітці. Відчайдушний стрибок Гущенка вже не врятував ситуацію, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Цікаво, що цей гол у підсумку допоміг "Крумкачи" зіграти внічию на виїзді. Матч завершився з рахунком 2:2. "Побачив у відриві нападника. Побачив, що воротар знаходиться в позиції, де він руками грати не може. Вирішив "ляпнути" вперед, тим більше, що грали за вітром, і галявина мокра. Надія була на помилку якусь - якийсь кікс або ще щось", - прокоментував свій гол Костюкевич.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...