"Вождь" пропав: Голишев розповів про можливі версії чергового зникнення Путіна

Зникнення російського президента може бути пов'язано зі спробою усунення його від влади, з "перевіркою на вошивість" протилежного табору керівництва Кремля, а також з проблемами зі здоров'ям кремлівського вождя.

Путін зник. Ілюстрація:www.kp.ru

Нинішнє зникнення президента Росії Володимира Путіна - третє за останні два роки. Воно може бути пов'язано зі спробою усунення його від влади, з "перевіркою на вошивість" протилежного табору керівництва Кремля, а також з проблемами зі здоров'ям кремлівського вождя. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

"Це третє його зникнення. Найзнаменитіше його зникнення було відразу після 8 березня 2015 року. Тоді він зник до 16 березня. Він з'явився в абсолютно дикому стані з усіма ознаками важкої хіміотерапії. З нього градом тік піт, він був нелюдськи худий", - розповів блогер.

Він нагадав, що наступне зникнення Путіна було влітку 2015 року, коли президент був відсутній на державне свято - День Прапора.

"Головним ньюсмейкером тоді був Медведєв (прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. - ред.), а Путін зник. Тоді його не було близько п'яти днів - точно так само, як в перший раз, з кінцями. До цього моменту Медведєв мав уже всі ознаки чинного глави держави, і Путіна, мабуть, збиралися видаляти. На це вказувало все", - продовжив Голишев.

Рік по тому, зазначає блогер, ми бачимо, що історія знову повторюється. "І я не впевнений, що і ті, і це зникнення Путіна було випадковістю", - зауважив він.

Аналітик висловив кілька версій зникнення президента. Перша полягає в "видаленні фігури Путіна з Олімпу під слушним приводом". "Найкраща з них - стан здоров'я. Для того щоб Росія вийшла з міжнародної ізоляції, щоб, нарешті, були зняті персональні санкції з його найближчого оточення. В ультимативній формі від Росії цього вимагають західні партнери", - сказав він.

У цьому контексті Голишев не виключив, що російські еліти можуть, навпаки, бути зацікавленими в збереженні Путіна при владі, оскільки "єдиним гарантом хоч якоїсь стабільності в державі і гарантом становища цих персон, які представляють його найближче оточення, є сам Путін. І поки він зберігає за собою президентське крісло, вони так-сяк можуть бути впевнені в своєму завтрашньому дні. Варто Путіну залишити президентське крісло, і за їх долю ніхто не дасть ламаного гроша".

Друга версія полягає в тому, що мова може йти про "перевірку на вошивість протилежного табору".

І, нарешті, "не можна виключати і найпростіше: у нього не все гаразд зі здоров'ям. Якщо згадати Путіна зразка березня минулого року, цілком можливо, що у нього черговий рецидив захворювання. Це може бути онкологія або наслідки якогось специфічного отруєння, схожого на отруєння Литвиненка", - припустив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...