Врятувати не "рядового" Пашинського: Як Антон Геращенко б'ється за порятунок провідного "народнофронтівця"

А ще більш видатний соратник Яценюка наполегливо відстоює тезис, що права на зброю мають належати лише можновладцям, котрих наполегливо забезпечує пістолетами, автоматами та кулеметами для самозахисту.

Сергій Пашинський. Фото: nkontrol.org.ua.

Народний депутат від "Народного фронту" і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко намагається дискредитувати захист В'ячеслава Хімікуса, який постраждав від дій його соратника по фракції - Сергія Пашинського. Про це пише в своєму "Фейсбуці" адвокат Хімікуса - Марина Паринова, передають Патріоти України та пропонують вам ознайомитися із її дописом мовою оригіналу.

Ось що пише адвокат: "Сегодня примерно в 19.50 Антон Геращенко в эфире 112 канала заявил, что выложенное мною извлечение из Единого реестра досудебных расследований (в котором Пашинский излагает свою версию происшедшего, см. скриншот, - ред.) с фабулой дела Пашинского-Химикуса - это фейк.

Данное извлечение я фотографировала в палате Вячеслава Химикуса вечером 2 января 2017 года, получив его из рук следователя прокуратуры Киевской области в присутствии нескольких человек. У меня нет оснований не доверять следователю прокуратуры в вопросе достоверности извлечения из ЕРДР.

Услышав от Геращенко о том, что выписка из ЕРДР - фейк, я думаю что фейком является он сам. И если подумать об этом всерьез - это многое объясняет. Если советник министра внутренних дел врет в таких мелочах, то что можно было ждать от начатого ими расследования событий, в которых его партийный соратник подстрелил человека? Верите Антону?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...