"И это не где-то в непролазных лесах Полесья. Это прямо под Киевом. Средь бела дня": Неподалік столиці активісти виявили незаконну точку по видобутку піску (фото)

На допомогу зловмисникам приїхало "підкріплення", яке почало на очах у правоохоронців бити журналістів.

У Ходосіївці під Києвом виявили точку з незаконного видобутку піску. Фото:Facebook

У Ходосіївці Київської області журналісти і активісти "Стоп корупції" виявили нелегальну точку з видобутку піску. Про це повідомляє в Facebook журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"И снова песчаный беспредел. И снова Ходосеевка. Была инфа, что там снова начался намыв. Долго не могли установить факт. Внимание обращал высокий забор. Чего вдруг в поле? Открыли и увидели - два работающих земснаряда. В нерест к тому же. Вызвали полицию. Прибыли трое патрульных и пятеро бандитов. Стали избивать журналистов на глазах у стражей порядка!

Потом прибыло подкрепление преступников - те же отморозки, что и год назад защищали браконьерские намывы "королевы Козина" Ларисы Ильенко. Заблокировали автотранспорт съёмочной группы "Стоп коррупции". Посмотрите на каких машинах! Range Rover, Q7... Стоим стенка на стенку. Требуем от правоохранительных органов сделать свою работу.

Прекратить уничтожать природу, воровать ресурс. Орудия преступления должны быть опечатаны и вывезены на штрафплощадку. Обращаю внимание на ситуацию нардепа Антона Геращенко, который неоднократно призывал к борьбе с песчаной мафией и прилагал для этого конкретные усилия. И это не где-то в непролазных лесах Полесья. Это прямо под Киевом. Средь бела дня" - повідомив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...