Именно москвичи создали себе такую власть, которая пилит наш город так, что в нем нельзя жить просто при сильном ветре, - Бабченко

Російський журналіст вважає, що загибелі людей в результаті шквального вітру у Москві можна було уникнути, якби влада міста демонтувала рекламні конструкції.

Наслідки урагану у Москві. Ілюстрація:24 Канал

У 1998 році в Москві теж був "ураган", в результаті якого жінку вбило рекламним щитом, однак влада не зробила жодних висновків. Про це розповів російський журналіст Аркадій Бабченко в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"С тех пор я все жду, когда в Москве запретят устанавливать эти рекламные щиты. Уже 20 лет жду. Ну, если москвичам плевать на облик своего загаженного информационным мусором города – то уж на свою жизнь, наверное, не плевать? На жизнь своих детей? Ну, очевидно же, что нельзя в городе устанавливать такие площади с такой парусностью. Я не припомню, чтоб я еще где-то подобное видел. Они – опасны. Они – убивают. Доказано же уже смертями. Неа. Пофиг. Абсолютно", - заявив він.

Журналіст зазначив, що з 1998-го і до вчорашнього дня було ще кілька "ураганів", в результаті яких падали щити, проте ніхто нічого не зробив.

"Скорость ветра вчера достигала 24 метров в секунду. Ураган первой категории начинается со скорости ветра 33 метра в секунду. Двадцать четыре метра – это вообще ни разу не ураган. Это шквалистый ветер. В прибрежных городах это – вообще обычное дело", - підкреслив Бабченко .

Він додав, що жителі столиці РФ пожинають плоди власної байдужості.

"Это именно москвичи, своей позицией "моя хата с краю" и "я не интересуюсь политикой", создали себе такую власть, которая пилит наш город так, что при обычном шквалистом ветре счет пострадавших идет на сотни. Да, да. Таким этого город, в котором нельзя жить просто при сильном ветре, сделали вы, только вы, и никто другой. Второй раз за четверть века. Ровно на те же грабли. Это не карма... Это – закономерность", - підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...