"Зачем подставлять себя и подсовывать людям помойную бомжиху?": Саакашвілі запросив на ефір шахрайку Медведчука та Захарченка - Казанський (відео)

Надія Курамшина з Антрацита постійно катається на окуповану територію і співпрацює ще з однією шахрайкою Вікторією Шиловою.

Надія Курамшина. Фото:скрін відео

Колишній глава Одеської обласної державної адміністрації, телеведучий Міхеїл Саакашвілі запросив на свою передачу гостю, яка співпрацює з Віктором Медведчуком і регулярно їздить на окуповану територію. Про це заявив журналіст Денис Казанський на своєму сайті, передають Патріоти України.

"18 травня Міхеїл Саакашвілі, який з деяких пір працює телеведучим на телеканалі ZIK, запросив в ефір своєї програми "Інша Україна" шахрайку Надію Курамшину з Антрацита, яка працює на Медведчука і їздить на окуповану територію зустрічатися з Захарченком разом з іншою такою ж шахрайкою - Вікою Шиловою з Дніпра. Ось повне відео програми Саакашвілі. на 9:15 він дає виступити Курамшиній, яка заводить свою звичну платівку про те, як держава не займається звільненням полонених, не чує солдатських матерів тощо", - пише журналіст.

"Давати ефір шахрайці - це ницість і обман телеглядача. Так робити не можна. Тим більше, не може так чинити політик, який підкреслює свою особливу принципову позицію по відношенню до корупції і брехні", - переконаний Казанський.

"Я не знаю, чи сам Саакашвілі вибирав гостей чи хтось підставив його, підсунувши йому Курамшину. Але в будь-якому випадку він як ведучий повинен знати, хто приходить до нього на ефір. Знайти в мережі інформацію про те, хто така Курамшина, нескладно", - зазначив журналіст.

За його інформацією, 23 грудня 2015 року в Донецьку ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко зустрівся з представниками організації "Спілка матерів "Захист", серед яких були Надія Курамшина і Вікторія Шилова. Ця зустріч детально висвітлювалася в ЗМІ, підконтрольних сепаратистам.

У сюжеті Захарченко поставав перед глядачами в ролі такого собі солдата-правдоруба, що захищає рідне місто від української армії, а жінки слухали його слова, кивали і погоджувалися з очевидно абсурдним твердженням, що Україна веде на власній території окупаційну війну. Надія Курамшина в кадрі явно підтримувала Захарченка і визнавала правоту його доводів, а також лаяла Україну, покладаючи на неї відповідальність за те, що відбувається", - нагадав Казанський.

"На ефірі у Саакашвілі Курамшина каже, що її син воює на передовій в складі ЗСУ. Виходить, що поки її син сидить в окопі, вона їде до Захарченка в захоплений Донецьк і лає там власну дитину за те, що він обстрілює "мирний Донбас" , а також допомагає бойовикам знімати пропагандистський сюжет? Ви бачите в цьому логіку? Ви знаєте справжніх солдатських матерів, які вчиняють таким чином?" - пише він.

"Разом з Курамшиною тоді в Донецьку побувала Вікторія Шилова, яка абсолютно точно не є солдатською матір'ю. Це відома шахрайка, про яку в мережі є величезна кількість інформації. Навіть сепаратисти давно вже розкусили її і зрозуміли, що вона займається піаром і шахрайством", - підкреслив журналіст.

"Ось Курамшина і Шилова записують спільне відео за підсумками свого візиту в Донецьк. На відео Курамшина заявляє, що підписала з Вікою меморандум і вони домовилися діяти спільно. Вона каже, що в ході поїздки в Донецьк зустрілася з "хлопцями, які захищають Донецьку область" . Так-так, маються на увазі бойовики "ДНР", які "захищають" Донецьк від українських солдатів.

Ну, тобто від сина Курамшиної. Адже вона стверджує, що вона "солдатська матір". Крім того, Курамшина каже, що в її організацію "Спілка матерів "Захист" також входять матері, діти яких воюють в "таборі". Тобто на боці бойовиків "ДНР", - зазначив Казанський.

"А ось спільне відео Курамшиної і Шилової, записане в окупованому Донецьку оператором російського пропагандистського ресурсу "Ньюз-Фронт". Жінки підписані як "матері солдатів ЗСУ", хоча це неправда", - заявив він.

"Крім того, Курамшина бере участь в різних заходах, які організовує організація "Український вибір" Віктора Медведчука", - додав журналіст.

"Я, звичайно, розумію, що Міхеїл Саакашвілі політик і йому потрібно постійно критикувати своїх опонентів. Але користуватися при цьому послугами шахраїв і ворогів України - підло і неприпустимо. Тим більше, що це зовсім не обов'язково: є багато реальних приводів критикувати Порошенка.

Навіщо підставляти себе і підсовувати людям помийну бомжиху, якщо можна запросити в студію нормальних експертів і поговорити про тариф "Роттердам +", або про корупцію, або про злиту справу Юрія Бойка?" - пише Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...