Запросили і відмовили: На концерті Могилевської виник скандал із Героями АТО

У Чернігові організатори концерту співачки оскандалилися через своє ставлення до учасників АТО та їх сімей.

Про це написала чернігівська активістка Світлана Здор на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

За її словами, це сталося 28 грудня 2017 року. Організатори концерту української співачки Наталії Могилевської у Чернігові потрапили в гучний скандал із учасниками АТО: вони запросили їх безкоштовно відвідати захід, проте потім відмовили їм у відвідуванні виступу, пояснивши своє рішення тим, що людей нікуди поставити.

"Сім'ї учасників АТО і добровольців запросили на концерт Наталії Могилевської, всі в гарному настрої і красиві прийшли до Драматичного театру. Але на нас чекало неприємне розчарування, тому що адміністратор Могилевської пані Юля навіть не вийшла до нас, сказавши, що нас навіть "поставити нікуди" . Дякую за гарний новорічний настрій для сімей Героїв", - розповіла вона.

Пізніше Здор уточнила, що ГО "Об'єднання Добровольців" спільно з ГО "Кримська Громада", що є організаторами відвідування культурних заходів учасниками АТО з Чернігівщини, вирішили більше не співпрацювати з Могилевською.

На скандал також відреагувала відомий український продюсер Олена Мозгова.

"Не знаю, чи знає про це сама Наташа, але як мінімум повинні вибачитися перед хлопцями і їх сім'ями", - написала вона.

Офіційних коментарів з боку артистки поки немає.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...