Зараз ЗСУ у списку найсильніших країн світу. Сумніваюся, що Росія зможе здійснити повномасштабний наступ на Україну - британський політолог

Експерт зазначив, що для того, щоб окупувати Україну, потрібно близько 60-70% російської армії, тому Кремль просто не здатний "перетравити" нашу країну.

Тарас Кузьо. Фото:Факты

Україна дуже велика країна, тому зараз практично неможливо вчинити повномасштабний наступ на неї. Таку думку висловив британський політолог, експерт з російсько-українських відносин Тарас Кузьо у прямому ефірі 24 Каналу, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що для того, щоб окупувати Україну, потрібно близько 60-70% російської армії. "Росія не зможе "перетравити" Україну, адже їй десь потрібно буде розташувати війська і влаштувати російську інфраструктуру," – повідомив Кузьо.

За словами експерта, коли у 2014 році Україна була у вкрай поганому становищі (вона була банкрутом і не мала армії), навіть тоді Росія не змогла здійснити своїх планів, тому не зможе це зробити і зараз.

"Я сумніваюся, що Росія буде робити такий повномасштабний наступ, скоріше за все, це будуть лише провокації," – сказав Кузьо.

Британський експерт зазначив, що зараз українська армія є 29 у списку найсильніших країн світу. Це вже не та армія, яка була 4 роки тому, адже 19 країн-членів НАТО мають гіршу армію.

"Україна – це не маленька країна. Я вважаю, що у 2014 році Росія вже програла, тому знову не наважиться затіяти війну", – додав Тарас Кузьо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...