Знайомтесь, це прокурор Оболонського району Києва Альона Бобіта. Центр Протидії Корупції

25-річна прокурор Оболонського району Києва Альона Бобіта заробляє 75 тисяч гривень на рік. Однак, це не стало для неї перешкодою, щоб жити на широку ногу.

Активісти з Центру протидії корупції проаналізували її декларацію.

Відомо, що Бобіта володіє Porsche Cayenne 2011 випуску, а також Volkswagen Tiguan 2013 року. Це авто при ринковій вартості коштує півмільйона, однак дівчині пощастило і вона його придбала з великою знижкою – за 150 тисяч.

Крім того, 25 річна прокурор має чотири квартири в Луганську, Рівному та Києві. Так, куплена в 2013-му квартира у Києві, площею 138 квадратних метрів, обійшлася прокурору в 3 мільйони 159 тисяч гривень. Ціна ж її зараз становить 1 мільйон 179 тисяч 744 гривні. Схоже і тут без знижки не обійшлось.

Дивіться також: Що стоїть у гаражах міністрів: цікава інфографіка

"Додайте до цього регулярний відпочинок на Домінікані і в Єгипті і отримаєте портрет "ідеального" прокурора. І це при річній зарплаті в 75 тисяч гривень і бідному як церковна миша чоловікові-прокурору", – прокоментували декларацію активісти.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...