​Блокада - не завада: "Укренерго" заявляє про нарощення своїх запасів антрациту

Схоже енергетикам вдалося «протоптати» нові стежки по донецьке вугілля, або блокадникам відомі не всі традиційні шляхи постачання.

З 19 по 26 лютого запаси дефіцитного антрацитового вугілля на складах українських теплоелектростанцій виросли на 0,4% - до 805 тис. тонн. Про це повідомляє прес-служба Укренерго, передають Патріоти України.

Крім того, зросли запаси вугілля газової марки збільшилися на 10,2% - до 776 тис. тонн з 704 тис. тонн.

В цілому запаси твердого палива на складах ТЕС за тиждень виросли на 5% - до 1,581 млн т. Запаси резервного виду палива - мазуту виросли на 0,3% - до 37,8 тис. тонн.

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...