До списку для приватизації уряд додав ще 320 об'єктів

Крім того, Кабмін підтримав пропозицію Фонду держмайна про включення 110 об'єктів до переліку держкомпаній, які можна буде приватизувати після виключення їх зі списку заборонених до продажу об'єктів.

Уряд додав до списку для приватизації 320 об'єктів. Ілюстрація:glavcom.ua

Кабінет міністрів підтримав внесення змін до урядової постанови №271 про список об'єктів, що підлягають приватизації, згідно з яким даний перелік збільшується на 320 об'єктів. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Пропонується включити ще 320 об'єктів", - сказав голова Фонду держмайна Ігор Білоус, презентуючи документ.

За його словами, ці 320 об'єктів включають: 138 об'єктів, підпорядкованих Фонду держмайна, 63 об'єкти у відомстві Мінагрополітики, 52 об'єкти, підпорядкованих Мінекономрозвитку, 27 об'єктів Міністерства енергетики, 15 об'єктів Державного агентства рибного господарства, 14 об'єктів Мінінфраструктури, 4 об'єкта Мінрегіону, 3 об'єкти, підпорядкованих Кабміну, по одному об'єкту Мінсоцполітики, Державної ветеринарної служби, Української корпорації "Укрбуд" та Державного агентства автомобільних доріг.

Крім того, Кабмін підтримав пропозицію Фонду держмайна про включення 110 об'єктів до переліку держкомпаній, які можна буде приватизувати після виключення їх зі списку заборонених до продажу об'єктів.

Присутня на засіданні перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів зазначила, що необхідно спростити механізм передачі підприємств в управління Фонду держмайна з інших відомств, щоб скоротити термін підготовки їх до приватизації.

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...