"Є дуже серйозні завдання": Новий очільник "ПриватБанку" пообіцяв залучити до роботи своїх іноземних колег

Питання, які потрібно розв'язати в очолюваній ним установі, повинні вирішувати люди світового рівня, вважає Петр Крумханзл.

Петр Крумханзл. Фото:UBR

Новий глава "Приватбанку", чех Петр Крумханзл може залучити до правління банку своїх колишніх колег. Про це він сказав на прес-конференції в Дніпрі, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Не виключаю, що приведу своїх колег, фахівців, які працюють в цій сфері. Чому? Тому що є дуже серйозні завдання, питання і ці питання повинні вирішувати люди світового рівня", - сказав Крумханзл.

Петро Крумханзл - фінансист з Чехії. Він в 1989 році закінчив Карловий університет у Празі, за освітою математик.

З 2004 по 2008 працював в чеському Raiffeisenbank операційним директором; з 2008 по 2011 працював в Україні в "Райффайзен Банку Аваль" операційним директором.

З 2011 по 2013 працював в компанії Interim Management & Consulting, з 2013 по 2016 головним операційним директором в словенській філії австрійської компанії Heta Asset Resolution.

Останнє місце роботи - головний операційний директор (Chief Operating Officer) в китайському Home Credit China (травень 2016 по даний час).

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...