Хіти тижня. "Миллионы туристов и ликование": Злий одесит показав, як стартував оксамитовий сезон в Криму

Добігає кінця літо, однак, для любителів відпочити біля моря немає приводу для суму, адже настає довгоочікуваний, м'який та ледачий оксамитовий сезон.

І Мекка туризму, якою цього літа став окупований Крим, готова зустріти чергові хвилі туристів, які люблять помірні температури та лагідні сонячні промені, передають слова популярного блогера Патріоти України. Даля пряма мова.

А потому, я посчитал, что весьма уместно будет посмотреть, как стартовал бархатный сезон на оккупированном полуострове, используя все те же самые всевидящие и доступные каждому веб-камеры.

Как оказалось, с бархатным сезоном на полуострове ситуация обстоит ничуть не лучше, чем с сезоном в целом. Большая часть пляжей не то, что бы немноголюдны, они попросту пусты. Единственные города, которые могут похвастаться хоть каким-то присутствием на своих песчаных лежбищах это Судак и Феодосия, в остальном же запустение и уныние.

Что же, с нетерпением буду ждать сообщений о рекордах этого сезона от оккупационных властей, ведь на их рекорды у меня припасено за лето немало скринов с веб-камер, ярко демонстрирующих те миллионы туристов, что штурмовали пляжи Крыма и днём и ночью.

А помнится, были времена, когда на крымских пляжах в сентябре было не протолкнуться… Но ведь это были времена под гнётом хунты, а хунта, как известно, людей на пляжи загоняет посредством карательных отрядов. К примеру, как это в Одессе…

Автор: Злой одессит


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...