Хіти тижня. "Илон Маск просто бы плакал. От смеха": Мережу повеселило створення в Росії "моста" з сіна (відео)

На тонкий лід кладуть солому, заливають водою і таким чином зміцнюють крижану поверхню.

Росіяни будують "міст". Фото: скріншот з відео.

У Росії, в Нижньому Новгороді, за допомогою соломи і льоду спорудили переправу через Волгу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

Як зазначається в репортажі, на тонкий лід кладуть солому, заливають водою і таким чином зміцнюють крижану поверхню. В результаті, по такому "мосту", як стверджують, можна їздити на транспорті, маса якого досягає трьох тонн.

Втім, в мережі таку технологію не оцінили. "Наша рубрика "Технологічний прорив", - назвали відповідне відео на Facebook сторінці "Роісся24".

"Ілону Маску не показувати. А то сильно занервує", "Це не солома! Це новітні сколківські вуглецеві нано-трубки!", "Заберіть це з інтернету! Раптом Європа і Штати цією технологією зацікавляться і собі припишуть!", - з сарказмом пишуть користувачі в коментарях.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...