Марушевська змусила одеських митників тікати від реформ у "тиху гавань" Київщини

Група митників з Іллічівського порту на чолі з керівником одного з митних постів Олександром Гаврилюком терміново переходить на роботу в Київську обласну митницю.

Юлія Марушевська. Фото: novostiua.org.

Не минуло й місяця роботи на посаді глави Одеської митниці нового керівника, вже встигли пройти ажіотаж і галас з приводу призначення непрофільного фахівця, як Юлія Марушевська почала втілювати нові проекти в життя, передають Патріоти України з посиланням на Вести.

Тим часом, місцеві фахівці, вже біжать "з корабля". Митники починають масово звільнятися і переходити на іншу роботу, повідомляє видання. Так, Олександр Гаврилюк, який обіймає місце керівника митного поста "Бонд" і ще група митників, безпринципно кидають робочі місця і переходять працювати на Київську митницю.

"Самостійні кадрові перестановки пов'язані не тільки з некомпетентністю Марушевської, а з тим, що старожили митної служби просто не можуть домовитися з нею про те, щоб працювати за давно накатаними схемами", - розповідають джерела в ОДА.

Цікаво, що згідно офіційної декларації за 2014 Гаврилюк отримав 79368 гривень, 58 грн з яких зазначив в якості подарунка або виграшу. Якщо розбити цю суму на 12 місяців, то виходить, що з усіма надбавками митник заробляв трохи більше 6500 гривень на місяць. У самій же області у нього також була земельна ділянка в 6,29 соток, йдеться у публікації.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Схема на майже 300 млн: Міністру Сольському повідомили про підозру через оборудки із землею

вівторок, 23 квітень 2024, 9:50

НАБУ та САП повідомили про підозру міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському через заволодіння землею на 291 млн грн і спробу заволодіння землею ще на 190 млн грн, передають Патріоти України. Дослівно: "Ексголову аграрного комітету...