Метелики летять на вогонь - інакше не можуть: Через неякісні дороги "Укравтодор" втратив низку керівників

Влада змінила бачення стану речей у дорожній галузі – старих схем більше не буде.

Євген Барах. Фото: m.gorod.cn.uaПрес-центр "Укравтодору" повідомив про заяву тимчасового голови Євгена Бараха про те, що керівництво відомства звільнило керівників служб автомобільних доріг в Донецькій, Миколаївській та Черкаській областях через систематичне невиконання обов'язків, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що також був звільнений директор фінансово-економічного Департаменту Олег Загорняк. Всіх звільнених звинувачують у неефективності виконання робіт з поточного середнього ремонту та експлуатаційному утриманні та відсутності належного контролю за якістю виконання ремонтних робіт.

«Ми відповідальні за дороги і за те фінансування, яке ми отримали в цьому році. Ми не можемо допускати недбалість: якість виконуваних робіт на першому місці. Не буде більше тих схем, за якими всі звикли працювати. Змінилися часи, змінилося бачення керівництва країни про стан речей у дорожній галузі. Просто так давати гроші ніхто не буде. Ми повинні робити дороги так, щоб люди сказали «спасибі», – зазначив Барах.

Українцям у травні перерахували пенсії - для отримання надбавки потрібно виконати дві умови

понеділок, 6 травень 2024, 16:24

В Україні з 1 травня 2024 року змінилися розміри пенсій для тих, хто виконав дві умови: досяг певного віку та отримував не більше 10 340 грн. Такі пенсіонери тепер можуть отримувати прибавки в розмірі від 300 до 570 грн на місяць, передають Патріоти Ук...

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...