Нехай Міллер підбере слюні: "Нафтогаз" не платитиме "Газпрому" за поставки бойовикам

Протягом останніх декількох років закупівля газу "Нафтогазом" у "Газпрому" здійснюється виключно на умовах авансової оплати.

Фото: ua.112.ua123Заява менеджменту ПАТ "Газпром" про заборгованість НАК "Нафтогаз України" за газ, який начебто був поставлений російською компанією на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей, не відповідає дійсності, передають Патріоти України з посиланням на УП.

"Нафтогаз не оплачував і не купував газ у Газпрому з листопада 2015 року. До цього Нафтогаз імпортував газ виключно через пункти входу в ГТС на підконтрольній Україні території", - заявили у компанії.

"Всі придбані Нафтогазом обсяги газу враховані сторонами і оплачені Нафтогазом. Нафтогаз не приймає газ за контрактом з Газпромом на газовимірювальних станціях Прохорівка і Платово", - йдеться у повідомленні.

"Всі взаємні вимоги, що виникли в рамках господарських відносин між Нафтогазом та Газпромом, мають бути вирішені в арбітражному порядку", - повідомляє прес-служба.

Раніше голова правління "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що сума заборгованості "Нафтогазу України" за поставки на південний східУкраїни зросла до 718,5 млн доларів.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...