Перед вітчизняними авіавиробниками відкриються нові горизонти: Американська General Electric вірить в український "Антонов" (фото)

На майданчику Міністерства інфраструктури було підписано два стратегічних і політичних документа про співпрацю ДП "Антонов" та ПАТ "Укрзалізниця" з GE.

Ілюстрація:andreistp.livejournal.com

Американська корпорація General Electric підписала меморандуми про співпрацю з державним підприємством "Антонов" і ПАТ "Укрзалізниця". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Міністерства інфраструктури України.

"На майданчику Міністерства інфраструктури ми підписуємо два стратегічних і політичних документа про співпрацю з GE. Це рішення не випадкове: ми довго зважували позиції всіх гравців на світовому ринку. Ми розуміємо, що GE - компанія №1 у світі по виробництву дизельних локомотивів", - повідомив міністр.

Ще один пункт співпраці - поставка нових технологій для авіаційних двигунів.

"Другий документ не менш важливий. Це - ДП "Антонов". Ми - одна з небагатьох країн, яка випускає свої літаки. Вважаємо, що співпраця з GE в сфері поставок двигунів допоможе підняти наші літаки на інший рівень якості. Ми зможемо зайняти заслужену нішу в світовому авіапросторі.

Я більш ніж упевнений, що у нас є для цього всі шанси, і сподіваюся, що з підписанням цього документа почнемо практичну реалізацію проектів. Те, що вимагає світ, - це літаки "Антонова", але з якісними європейськими двигунами", - сказав міністр.

Як відомо, General Electric - одна з найбільших американських корпорацій, великий виробник двигунів самого різного призначення-від турбін для гідро- і атомних електростанцій, до авіаційних і силових агрегатів.

В Україні готується підвищення акцизу на пальне: Економіст пояснив наслідки

четвер, 16 травень 2024, 3:25

Підвищення акцизу на дизель та бензин, яке ініціює Кабмін, призведе до закриття бізнесу та підвищення рівня безробіття. Крім того, таке підвищення позначиться на цінах, тож як наслідок, платити більше доведеться всім українцям. Про це заявив голова Асо...

Ухилянти, яким заблокують рахунки, зможуть частково розпоряджатися своїми коштами: Про що йде мова

середа, 15 травень 2024, 14:42

Чоловікам, які ухиляються від оновлення своїх військово-облікових даних у ТЦК, блокуватимуть банківські рахунки. Однак, незважаючи на блокування рахунків, ухилянти усе ж зможуть робити внески за кредитами. Таку відповідь дали в службі техпідтримки укра...