Полтавський губернатор позичив синові понад 8 000 000 гривень

Ці гроші вказані в розділі про грошові активи декларації як "кошти, позичені третім особам"

Фото: NewsOboz.org

Голова Полтавської обласної державної адміністрації задекларував борг синові. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Українські Новини, губернатор Полтавщини Валерій Головко вказав у декларації про доходи за 2015 рік, що позичив синові Володимиру 320 тис. і 100 тис. доларів, помічнику депутата Верховної Ради.

Ці гроші вказані в розділі про грошові активи декларації як “кошти, позичені третім особам”. Як виявилося син губернатора Володимир Головко та Олег Сінческулу працюють помічниками депутата Андрія Реки («Народний Фронт) на громадських засадах.

Решта відомості в електронній декларації не відрізняються від заповненої в березні декларації, але більш конкретизовані. Зокрема, в 2015 Головко отримав зарплату 89 503 гривні; дивіденди, відсотки – 629 134 гривні, дохід від відчуження нерухомості і транспорту – 142 122 гривні, пенсію – 56 193 гривні, також володіє 25 тис. доларів готівкою.

Треба ще добавки: Один з найбільших НПЗ Роснєфті відновив роботу після зупинки через атаку дронів - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 19:39

Нафтопереробний завод Роснєфті в Туапсе Краснодарського краю РФ відновив переробку нафти після атаки українських дронів у січні цього року. Про це з посиланням на два галузеві джерела повідомляє Reuters. За словами співрозмовників агентства, наприкінці...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...