Повіримо? Демчишин подав декларацію про доходи

У міністра, згідно з декларацією, немає банківських рахунків.

Володимир Демчишин. Фото:www.business.ua

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин задекларував 128,528 тисяч гривень доходів у 2015 році, з яких 74,835 тисяч гривень - зарплата. Про це йдеться в його декларації про доходи, розміщеній на сайті Міністерства енергетики та вугільної промисловості, інформують Патріоти України.

Доходи членів його сім'ї (дружина і дві доньки) становили 12 тисяч гривень. Згідно з документом, дивіденди і відсотки становили 1 тисячу гривень, страхові виплати, страхові компенсації, викупні суми та пенсійні виплати становили 52,480 тисяч гривень, а інші види доходів - 213,44 гривні.

Міністр володіє земельними ділянками площею 609 квадратних метрів і 399 квадратних метрів і житловим будинком площею 389,6 квадратних метрів. У власності або оренді членів сім'ї Демчишина знаходиться квартира площею 46,1 кв. м.

При цьому у міністра, згідно з декларацією, немає банківських рахунків. Міністр також задекларував автомобіль Audi A6 2011 року випуску. У власності членів його сім'ї знаходиться автомобіль Mitsubishi Outlander XL 2008 року випуску.

При цьому на утримання свого майна Демчишин в 2015 році витратив 80 тисяч гривень, а члени його сім'ї - 20 тисяч гривень. Як повідомлялося раніше, заробітна плата Демчишина за січень 2016 року становила 7,636 тисяч гривень.

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...