Різкий обвал: Ціна на нафту пробила шестирічне дно

Котирування нафти марки Brent використовуються для визначення ціни на російські сорти нафти, включаючи Urals.

Ілюстрація:espreso.tv

Ціна північноморської нафти Brent на біржі ICE в Лондоні опустилася нижче 42 доларів за барель. Про це йдеться в повідомленні Медузи , зазначають Патріоти України.

Станом на 16:45 мск, за Brent давали 41,93 долара, що на 2,5% менше рівня закриття попередньої торгової сесії. До речі, менше 42 доларів за барель нафта Brent попередній раз коштувала в березні 2009 року.

На цю подію відреагували в Twitter "Радіо Свобода" і розмістили відповідну карикатуру.

Слід зазначити, що котирування Brent використовуються для визначення ціни на російські сорти нафти, включаючи Urals. Бюджет РФ на 2016 рік сформований, виходячи із середньорічної ціни на Urals в 50 доларів. У бюджеті при цьому закладено дефіцит в 3% ВВП.

Оце так: Польща купує вугілля у компаній російського олігарха, якого особисто нагородив Путін

понеділок, 29 квітень 2024, 14:50

Попри санкції Європейського союзу, російське вугілля досі потрапляє до Польщі - через Казахстан. Так, одна з найбільших компаній-імпортерів вугілля до Польщі 2022 року уклала угоду із зареєстрованим у Швейцарії суб’єктом господарювання AB Energo AG, пе...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...