Розслідування триває: У Садового розікрали більше мільйона бюджетних коштів

Як з'ясувалося, кошти розікрали ще у 2014-2015 роках.

Ілюстрація:gurt.org.ua

Працівниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Львівській області проведено дослідження фінансово-господарської діяльності ПП "Е-К" щодо отримання державних коштів та їх подальшого використання протягом 2014-2015 років. Про це повідомили у прес-службі відомства, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Львів.

Проведеним дослідженням встановлено, що у вказаному періоді ПП "Е-К" отримано бюджетні кошти за виконані роботи, замовниками яких були районні відділи освіти управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, управління охорони навколишнього середовища, вищий навчальний заклад м. Львова.

У подальшому ПП "Е-К" частину бюджетних коштів в сумі 1081,3 тис.грн. перерахувало на рахунки ряду СГД з ознаками "фіктивності".

За матеріалами дослідження районним відділом поліції ГУ Національної поліції у Львівській області 26.07.2016 року до ЄРДР внесено кримінальне провадження за ч.3 ст.191 КК України щодо службових осіб ПП "Е-К" (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...