"Сами мы не местные": В НКРЕКУ запевняють, що "комуналку" не піднімали

Керівник відділу інформації та комунікації з громадськістю НКРЕКУ Іван Слободянюк повідомив, що в Україні з 1 липня тарифи на комунальні послуги підніматися не будуть.

В НКРЕКУ запевняють, що "комуналку" не піднімали. Фото: alextv.zp.ua.

Тарифи на тепло і гарячу воду для населення в Україні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), не підвищувала. Про це в інтерв'ю Радіо Свобода повідомив керівник відділу інформації та комунікації з громадськістю НКРЕКУ Іван Слободянюк, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"5 травня ми не приймали тарифів щодо населення на теплову енергію, на послуги централізованого опалення, на комунальні послуги та централізоване постачання гарячої води. Ми схвалили проекти цих тарифів та оприлюднили їх на сайті. Тепер питання за громадськістю, яка може тиснути на теплокомуненерго. До цього також мають долучитися органи місцевої влади, розібравшись зі своїми теплокомуненерго", - сказав він.

Раніше Патріоти України повідомляли, що згідно з рішенням НКРЕКУ, з 1 липня 2016 року теплова енергія та послуги центрального опалення в Україні мають подорожчати на 75-90%.

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...