У Насірова вимагають від Нафтогазу розірвати контракт з головою Укрнафти - ЗМІ

​Державна фіскальна служба України звернулася до НАК Нафтогаз України з вимогою розірвати контракт із головою Укрнафти Марком Роллінсом

Марк Роллінс

Така дивна, на перший погляд, вимога пов'язана зі зростанням податкового боргу Укрнафти на 2 млрд гривень. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на документ на ім'я голови Нафтогазу Андрія Коболєва, зазначають Патріоти України. У документі зазначається, що податковий борг Укрнафти становить 10,6 млрд гривень.

Фото: rbc.ua

Повідомляється також, що Офіс великих платників податків неодноразово звертався до Роллінса з питання погашення податкового боргу, але він не вжив заходів щодо його погашення, чим порушує українське законодавство.

Оскільки податковий борг і його збільшення є підставою для розірвання трудового контракта з керівником, ДФС просить розірвати контракт з Роллінсом, зазначає видання.

Ціни злетять вдвічі? Як дефіцит какао вплине на вартість солодощів в Україні

середа, 1 травень 2024, 7:44

початку року світові ціни на какао різко збільшилися втричі. За прогнозом експертів, це може вплинути на підвищення цін в Україні, що призведе до зростання у два рази вартості шоколаду. Про це повідомляє Zn.ua, передають Патріоти України.

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...