За такі гроші пан Бальчун має бути дуже старанним: Стало відомо, скільки отримуватиме новий керівник "Укрзалізниці"

На сьогоднішній день зношеність рухомого складу ПАТ «Укрзалізниця» складає 90%. Цікаво, якщо заробітна плата пану Бальчуну буде виплачуватись тільки за досягненням показників ефективності, то коли він отримає першу зарплату?

Новий керівник "Укрзалізниці" Войцех Бальчун. Фото: business.vesti-ukr.comПід час брифінгу за підсумками наради щодо реформування морської галузі міністр інфраструктури Володимир Омелян зробив заяву, що заробітна плата, яку буде отримувати новообраний керівник ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун, складе 463 тисячі гривень, - про таке пишуть Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

"По Бальчуну ми дійшли згоди, що він буде отримувати фіксовану зарплату 463 тисячі гривень на місяць", – заявив Омелян.

Крім того, він зазначив, що після затвердження показників ефективності керівникові підприємства також буде нараховуватися система бонусів. Володимир Омелян також зазначив, що відповідна зарплата є зрозумілою для посад такого рівня.

"Але ці бонуси в повній мірі будуть виплачуватися тільки при стовідсотковому досягненні цих показників", – додав міністр. До речі, залишок коштів на рахунках ПАТ «Укрзалізниця» на сьогодні становить понад 5 млрд гривень.

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...