Знов банкіри прокрались: "Укргазбанк" втратив мільйони

Прокуратура міста Києва повідомила про підозру екс-заступнику голови правління ВАТ АБ "Укргазбанк" за фактом службової недбалості, що спричинило збитки на суму понад 16 млн гривень.

Ілюстрація:http://bankruptcy-ua.com

Столична прокуратура повідомила про підозру екс-заступнику голови правління ВАТ АБ "Укргазбанк". Про це повідомляє прокуратура Києва, передають Патріоти України.

"Прокуратура міста Києва повідомила про підозру за фактом службової недбалості, що спричинило збитки на суму понад 16 млн гривень. Екс-посадовець підозрюється у підписанні завідомо збиткового договору між банком та комерційною структурою, в результаті чого фінансова установа втратила право на заставне майно, що перебувало у неї в іпотеці, а саме земельні ділянки в центрі столиці", - йдеться в повідомленні.

Розмір завданих збитків, спричинених діями екс-посадовця, підтверджується висновками судово-економічних експертиз, додали в прокуратурі.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...