130 снарядів випустили по Троїцькому: Стало відомо про нові обстріли бойовиків на Донбасі

Незаконні збройні формування застосовували важкі гармати, гранатомети та кулемети.

На околицях Троїцького. Фото: УНІАН.

Терористи випустили за добу 130 снарядів із мінометів по позиціях захисників села Троїцьке на Донеччині. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Крім того, незаконні збройні формування застосовували в авдіївській промзоні важкі гармати, гранатомети та кулемети. Під мінометним вогнем противника вчора опинилася й шахта Путилівська.

Також пізно ввечері по позиціях українських військ поблизу Миколаївки Другої, що на північ від окупованої Горлівки, бойовики випустили понад 20 артилерійських снарядів калібром 122 мм. Лисенко також повідомив, що вчора в районі проведення АТО жоден український військовий не загинув та не був поранений.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...