1/8 фіналу Ліги Європи: "Шахтар" у Львові розгромив "Андерлехт", відео голів

"Шахтар" перемагає на "Арені-Львів" з рахунком 3:1 у другому матчі поспіль.

"Шахтар" радіє перемозі. Фото: РБК.

10 березня, під Львові "Шахтар" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Андерлехта" здобув перемогу 3:1 завдяки голам Тайсона, Олександра Кучера та Едуарду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Матч-відповідь відбудеться 17 березня в столиці Бельгії Брюсселі. Для виходу в чвертьфінал команді Мірчі Луческу буде достатньо не програти або поступитися, але з різницею в один гол. Відзначимо, що "Шахтар" здобув третю перемогу у Львові в нинішньому євросезоні, вперше пропустивши в переможному поєдинку.

Ліга Європи, плей-офф

1/8 фіналу, перший матч

"Шахтар" (Україна) - "Андерлехт" (Бельгія) - 3: 1 (2: 0)

Голи: Тайсон, 21 (1: 0). Кучер, 24 (2: 0). Ачеампонг, 68 (2: 1). Едуарду да Сілва, 79 (3: 1).

"Шахтар": Пятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Марлос (Веллінгтон Нем, 74), Коваленко, Малишев, Едуарду да Сілва (Дентінью, 88), Тайсон (Бернард, 46), Феррейра.

"Андерлехт": Прото, Нахар, Мбодж, Найтінк, Десхахт, Суарес (Джурічіч, 67), Дефур, Баджо (Тілеманс, 74), Ачеампонг, Окака Чука, Прат (Конте, 67).

Попередження: Баджо, 54. Мбодж, 87.

Суддя: Діаш (Португалія).

10 березня. Львів. Стадіон "Арена Львів".

Примітно, що "Шахтар" перемагає на "Арені-Львів" з рахунком 3: 1 у другому матчі поспіль. Раніше, 6 березня, підопічні Мірчі Луческу обіграли тут "Ворсклу" в рамках 17-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...