22 роки суворого режиму: Відомого російського актора посадили у в'язницю за зйомки дитячого порно

Сам артист свою провину категорично заперечує і каже, що це все затіяли з метою заволодіти його квартирою.

Мухтар Гусенгаджиєв. Фото: peoples.ru

Російський актор і зірка серіалу "Останній із магікян" Мухтар Гусенгаджиєв отримав 22 роки суворого режиму за зйомки дитячої порнографії. Про це повідомляється в телеграм-каналі Mash, зазначають Патріоти України.

Сам артист свою провину категорично заперечує і каже, що це все затіяли з метою заволодіти його квартирою. Під час обшуку на квартирі актора, у нього знайшли відеозаписи з дитячою порнографією.

Дівчата, що знімалися там, запевняють, що Мухтар змушував їх це робити і розбещував. Однією з "актрис" в такому відео значиться дочка племінника Гусенгаджиєва.

Мухтара Гусенгаджиєва взяли під варту у вересні 2015 року в Москві за підозрою в педофілії. За даними слідства, 53-річний актор вчинив стосовно дев'ятирічної дівчинки насильницькі дії сексуального характеру. Про інцидент в поліцію повідомила мати дитини Інна.

Мухтар Гусенгаджиєв знімався в таких серіалах "Останній з Магікян" і "Карпов", він також брав участь в таких картинах як "Таємниця перевалу Дятлова", "Платон" і ряді інших.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...