"24 ворожі обстріли за день, що минає": Штаб про ситуацію у зоні АТО

Посилюючи інтенсивність обстрілів українських позицій, ворог активно використовував кулемети великого калібру, гранатомети та стрілецьку зброю.

На околицях Авдіївки. Фото: galinfo.com.ua.

В зоні проведення антитерористичної операції ситуація залишається складною проте контрольованою українськими військовослужбовцями. За день, що минає зафіксовано 24 ворожі обстріли, 5 з яких неприцільні, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-центр Штабу АТО.

Російські найманці вели вогонь з мінометів у Авдіївці. Посилюючи інтенсивність обстрілів українських позицій, ворог активно використовував кулемети великого калібру, гранатомети та стрілецьку зброю. Всього у промисловій зоні режим тиші бойовиками було порушено 7 разів. У напрямку Березового поруч з мінометами наші укріплення було обстріляно ворожими снайперами. Окрім цього обстріли по силам АТО було зафіксовано в районах Гранітного, Станиці Луганської, Попасної, Новотроїцького, Луганського та Мар’їнки.

За вказаний період вогонь у відповідь бійці Збройних Сил України не відкривали. Незважаючи на зменшення кількості обстрілів у порівнянні з початком тижня сили АТО не знижують пильності та готові до різких змін обстановки.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...