6 фактів про чайні пакетики, дізнавшись які ви перестанете викидати їх після використання.

В господарстві знадобиться все.

Чайні пакетики. Фото: goodgood.me


Після використання всі звикли чайні пакетики відправляти прямо у відро для сміття. Але це - незаслужено. Справа в тому, що навіть використані пакетики всерівно корисні у побуті для того, щоб бути сміттям, зазначають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости. Цих 6 геніальних ідей використання чайних пакетиків точно знадобляться вам. Тепер у вас рука не підніметься викидати пакетик!

Як використовувати чайні пакетики

1 Проблеми зі шкірою? Синці, подряпини, дрібні почервоніння, запалення і укуси комах можна зробити менш помітними за допомогою чайного пакетика. Вам досить просто потримати його під холодною водою і прикласти до проблемного місця на 15 хвилин. Чай містить дубильні речовини, які знімуть запалення і подразнення, зменшать почервоніння і набряк. Обов'язково спробуй цей трюк!
2 Пігментні плями, герпес і темні кола під очима також прибираються за допомогою прохолодного компресу з чайного пакетика.
3 Дай чайним пакетиках добре просохнути. Неприємний запах зникне з взуття, якщо ви покладете всередину чайний пакетик. Він вбере в себе всю зайву вологу і затхлість. Зберігати так взуття - дуже вігідно і практично.
4 Як відмити сильно забруднений посуд, не користуючись хімічним засобом і не витрачаючи час на відтирання засохлих шматків їжі? Замочи на ніч посуд в раковині з водою, кинувши туди ж чайний пакетик. Зранку весь бруд змиється без проблем!
5 Чайні пакетики не до вподоби дрібним гризунам, павуками комахою. Запах чаю їх відлякує. Розставте пакетики в місцях, де були помічені шкідники, і вони там більше не з'являться!
6 Якщо ти помістиш використаний чайний пакетик в холодильник, там завжди буде приємно пахнути. Чайний пакетик вбере в себе зайві запахи продуктів і підтримає правильний баланс вологи в місці зберігання продуктів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...