81-а бригада обурена: Безвідповідальні військкори "Громадського" "засвітили позиції бійців АТО

6 липня 2016 на промзоні Авдіївки вели зйомки журналісти Громадського ТБ Анастасія Станко і Костянтин Реуцький.З ними також була і представник російської "Новай газеты" Юлія Полухіна, яку журналісти представили як свого працівника.

Ілюстрація:zik.ua

Службу безпеки просять призупинити акредитацію трьох журналістів, які оприлюднили деталі з позицій сил АТО, які можуть стати орієнтирами для ворога. Про це повідомляє у п'ятницю прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Підтримуючи ініціативу українських десантників, які боронять Авдіївську промзону, прес-центр штабу АТО клопоче перед СБУ про призупинення акредитації журналістів Громадського ТБ Анастасії Станко, Костянтина Реуцького та спеціального кореспондента "Нової газети" Юлії Полухіної до з’ясування всіх обставин", – йдеться в коментарі.

Повідомляється, що 6 липня 2016 року у населеному пункті Авдіївка на промзоні вели зйомки журналісти Громадського ТБ Анастасія Станко і Костянтин Реуцький.

З ними також була і представник російського видання "Новая газета" Юлія Полухіна, яку журналісти Громадського ТБ представили як свого працівника.

"Станко і Реуцький не перший раз працюють на промзоні, тож їх добре знають десантники", – зазначають у прес-центрі АТО.

Зазначені журналісти відзняли обстріли наших позицій з боку російських окупаційних військ та двох загиблих українських військовослужбовців в результаті попадання міни в бліндаж.

Зранку 8 липня цей сюжет було виставлено на сайті Громадського ТБ, переглянувши який, захисники промзони, звернулися з вимогою до керівництва каналу зняти відео, що останні й зробили.

Через деякий час подібний сюжет вийшов на сайті "Нової газети" за авторством Юлії Полухіної, який розлетівся інтернетом, російськими ЗМІ та медіа-ресурсами так званої "ДНР".

Це обурило українське суспільство і насамперед воїнів десантників, що обороняють промзону в Авдіївці. На даному відео чітко відзняті позиції десантників, їхні обличчя і зброя, предмети, що можуть стати орієнтирами для ворога. Це є грубим порушенням правил роботи журналістів в зоні АТО, – наголошують у штабі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...