А який же він тоді, коли п'яний? Заступник Голови НАЗК прокоментував відео, де його затримують "за п'яне водіння"

Руслан Радецький заявив, що дії поліцейських були замовними.

Руслан Радецький. Фото: iPress.ua.

Працівники поліції склали протокол на заступника голови Національного агентства з протидії корупції Руслана Радецького за нетверезе водіння. Це підтвердили "Українській правді" в поліції і сам Радецький, передають Патріоти України.

Інцидент стався 9 лютого, проте відео із затриманням у четвер 16 лютого було опубліковано на сайті видання "Обозреватель". Радецький підтвердив, що відео з місця події.

"Так, я на відео. І як бачите з відео я був тверезим, толерантно ставився до працівників НП, хоча їх поведінка викликає достатньо питань. Працівники НП не надали доказів, що я нібито був в стані алкогольного сп'яніння. Однак, зухвало себе вели", - заявив він.

Водночас він розповів, що пройшов в медичному закладі експертизу на вміст алкоголю у крові. На уточнююче запитання, коли саме він це зробив, Радецький відповів: "все зробив відповідно до вимог Інструкції".

За його словами протокол про порушення надійшов до Печерського районного суду 14 лютого. "Дата (розгляду – ред.) ще не визначена. Адвокат звернувся із запитами у відповідні органи", - написав він. Радецький не виключає, що дії поліцейських були замовними.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...