"А как же скрепы?": На Львівщині затримали росіянина, який хотів пішки втекти до ЄС (фото)

На меті громадянин мав дістатися до країн західної Європи з метою подальшого працевлаштування, а маршрут проклав самостійно, обираючи попередньо відомі населені пункти.

Затриманий росіянин дуже хотів потрапити у "гейропу". Фото: "Фейсбук".

Вранці 17 вересня, на кордоні з Польщею прикордонники затримали громадянина Росії який намагався в обхід пункту пропуску незаконно дістатися Європи. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України в Facebook, передають Патріоти України.

Чоловіка помітили жителі села Шегині та повідомили про це дільничному інспектору відділу прикордонної служби. Невдовзі, в ході пошукових заходів, невідомого затримали біля кордону, за 200 метрів від сусідньої країни. Затриманим виявився чоловік 1962 р.н., зі слів громадянин Російської Федерації, при собі він мав військовий квиток військовослужбовця запасу збройних сил СРСР.

В ході розбору було з’ясовано, що на меті громадянин мав дістатися до країн західної Європи з метою подальшого працевлаштування, а маршрут проклав самостійно, обираючи попередньо відомі населені пункти. Наразі відносно чоловіка складено документи справи про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», рішення по справі прийматиме суд.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...