"Або він, або я": Омелян розповів про імовірні варіанти вирішення конфлікту з очільником «Укрзалізниці»

Крім того, Омелян розповів і про причину звільнення свого першого заступники Євгена Кравцова, який як голова наглядової ради Укрзалізниці надав позитивні рекомендації стосовно діяльності компанії.

Володимир Омелян. Фото: DT.ua.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян дав свій прогноз на те, як вирішиться конфлікт між ним та керівником «Укрзалізниці» Войцехом Бальчуном. Новину передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Омелян заявив, що на його думку вирішення конфлікту можливе за двох варіантів. Зокрема, він буде вирішений при зміні однієї із сторін, або міністра, або ж керівника «Укрзалізниці» Балчуна. «Хтось буде новий – або міністр, або глава «Укрзалізниці», - наголосив Омелян.

Крім того, Омелян розповів і про причину звільнення свого першого заступники Євгена Кравцова, який як голова наглядової ради Укрзалізниці надав позитивні рекомендації стосовно діяльності компанії. «Більше в команді я його не бачу», – сказав Володимир Омелян.

Нагадаємо, 25 січня під час засідання Кабміну розгорівся конфлікт між міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та гендиректором «Укрзалізниці» Войцехом Балчуном.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...